HR++ ISOLATIEGLAS EN 3 DUBBEL HR++ ISOLATIEGLAS

HR++ (hoogrendement) glas is in principe hetzelfde opgebouwd als 'gewoon'-isolatieglas. Het bestaat uit 2 glasplaten met een spouw daartussen. Deze spouw is gevuld met een edelgas, meestal is dit argon gas. Het belangrijkste verschil is dat bij HR++ glas een flinterdunne metaal-'coating' is aangebracht op de binnenruit. Deze metaal-'coating' kaatst de warmtestraling terug de woning in, zodat er minder energie nodig is voor het verwarmen van de woning. Hoogrendementsglas levert een nog grotere besparing op en nog meer comfort in vergelijking met 'gewoon'-isolatieglas.
HR++ isolatieglas, met een spouw van 15 mm, heeft een U-waarde van: 1,1 W/m²*K Indien de spouw kleiner is en nog gevuld is met Argon gas zal de U waarde hoger zijn. Dit betekent meer energie-verlies, het mag dan geen HR++ meer heten, maar HR+.

 

 

 

  WIJ ZIJN DE KLANT VERPLICHT ER OP TE WIJZEN OM GELAAGD VEILIGHEIDSGLAS TOE TE PASSEN WAAR GLAS LAGER ALS 85 CM VAN DE VLOER KOMT. DUS VOORAL BIJ TUINDEUREN EN PUIEN.

 

 

 

NIEUW 3 DUBBELGLAS HR MET 3 DUBBEL TOCHT/GELUIDSPROFIEL

 

 

3 DUBBELGLAS HR++  IS BIJ DE HOUTEN KOZIJNEN  ZEER GOED WARMTE ISOLEREND MET EEN U-WAARDE VAN 0,6 W/M2*K ( bij een spouw van 2 x 16 mm dit is nu alleen mogelijk bij houten kozijnen. bij kunstof is er nu max een spouw van 2 x 12mm) EN OOK ZEER GOED GELUIDS ISOLEREND.

BIJ DEZE  KOZIJNEN ZIJN IN DE DRAAIENDE DELEN DRIE MAAL RONDOM  TOCHT-EN GELUIDS WERENDE PROFIELKADERS AANGEBRACHT.

 

IMG 4449IMG 4450HoutDikProfielgealan stv570f90e6c4